Catalogul Profesorului este un instrument extrem de util cadrelor didactice, mai ales în contextul vremurilor în care “a scrie” este tot mai rar.. 

29,00 lei39,00 lei

(2 recenzii de la clienți)

Catalogul profesorului

Pentru respectarea normelor de igienă, cadrele didactice pot scrie notele și absențele în Catalogul Profesorului, urmând ca la finalul orelor de curs să le noteze și în Catalogul Școlar.

Catalogul Profesorului (2023-2024) este gândit astfel încât să poată fi notați 35 de elevi pentru fiecare clasă, cuprinzând spații pentru 10 clase diferite sau puteți alege și varianta pentru 20 de clase!

Catalogul profesorului, se poate folosi împreună cu Agenda Cadrului Didactic 2022-2023, un alt instrument foarte util din partea Noi Educăm Românește.

ACEST PRODUS NU SE PERSONALIZEAZĂ!

Produsul a fost creat de Prof. Înv. Primar și Preșcolar Amalia Cocora și vă veți putea bucura de el în cel mai scurt timp (termenul de livrare variază în funcție de modalitatea de plată selectată). Dacă apar decalaje, un membru al echipei noastre te va contacta telefonic să te anunțe cu privire la termenul de livrare. Imaginile sunt cu titlu de prezentare, elementele de compoziție din fotografie nu sunt pentru comercializare și nu sunt parte componentă a produsului final.

 

Recenzii

2 reviews for Catalogul profesorului

  1. Dana Ardelean

    buna

  2. Nela Frățilă

    SUPER

Adăugați o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button