Reduceri!

Catalogul învățătorului 2023-2024 este un document școlar obligatoriu care nu trebuie să lipsească din portofoliul niciunui învățător.

34,00 lei

(2 recenzii de la clienți)

Catalogul învățătorului

Tu nu doar predai, tu inspiri.

Catalogul învățătorului 2023-2024 este un document școlar obligatoriu care nu trebuie să lipsească din portofoliul niciunui învățător.

Catalogul Învățătorului 2023-2024 face parte din Portofoliului Învățătorului. Fiecare învățător trebuie să aibă un astfel de catalog.

Pentru a veni în ajutorul celor care nu știu exact cum trebuie să arate acest document sau ce trebuie să cuprindă, vă punem la dispoziție Catalogul Învățătorului 2023-2024.

Acest catalog este pentru anul școlar 2023-2024, dar și o explicație din partea specialiștilor în educație despre cum trebuie folosit și ce trebuie notat în el.

În Învățământul Primar, este foarte important ca rezultatele pe care le are un elev la învățătură să fie analizate din două puncte de vedere: al progresului și al regresului.

Pentru a putea fi observată evoluția unui elev la fiecare disciplină, calificativele pe care acesta le obține se notează în acest catalog. Mai apoi vor trebui analizate de către învățător pentru a decide dacă aceste calificative demonstrează un progres sau un regres. Astfel ca în catalogul oficial să se noteze o situație finală a rezultatelor elevului.

Așadar, acest catalog a fost conceput pentru a putea fi notate calificativele la 6 discipline pentru 35 de elevi. În plus, pentru fiecare disciplină sunt concepute spații în care învățătorul își poate însemna temele nefăcute la cele 6 materii, iar pentru două dintre materiile de bază, se pot nota dificultățile de învățare pe care le prezintă elevul. Observarea și notarea situațiilor în care elevul întâmpină dificultăți au ca scop ghidarea învățătorului în planificarea activităților diferențiate.

Catalogul învățătorului, se poate folosi împreună cu Agenda Cadrului Didactic 2022-2023, un alt instrument foarte util din partea Noi Educăm Românește.

 

ACEST PRODUS NU SE PERSONALIZEAZĂ!

Produsul a fost creat de Prof. Înv. Primar și Preșcolar Amalia Cocora și vă veți putea bucura de el în cel mai scurt timp (termenul de livrare variază în funcție de modalitatea de plată selectată). Dacă apar decalaje, un membru al echipei noastre te va contacta telefonic să te anunțe cu privire la termenul de livrare. Imaginile sunt cu titlu de prezentare, elementele de compoziție din fotografie nu sunt pentru comercializare și nu sunt parte componentă a produsului final.

Recenzii

2 reviews for Catalogul învățătorului

  1. Baițar Iarka

    Agenda si catalogul învățătorului sunt două instrumente foarte utile pentru mine. Mulțumesc!

  2. Constantinescu Daniela

    Foarte util

Adăugați o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button