Reduceri!
Agenda Profesorului, Învățătorului sau Educatorului este Agenda cadrului didactic organizat.
Tu nu doar predai, tu inspiri.

Cel mai util instrument de organizare și planificare a activității dumneavoastră!

Prețul inițial a fost: 84,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei.

Agenda cadrului didactic 2023-2024 [ALBASTRU]

AGENDA CADRULUI DIDACTIC 2023-2024.
Tu nu doar predai, tu inspiri.

Cel mai util instrument de organizare și planificare a activității dumneavoastră!

Această agendă a fost gândită și creată în mod unic în România pentru a răspunde la nevoia cadrelor didactice de a-și organiza și planifica timpul și activitățile, atât cele de la clasă, cât și cele extracuriculare.

O activitate didactică, pentru a fi de succes, are nevoie de o pregătire atentă, etapă în care cadrul didactic trebuie să găsească cea mai bună variantă de a atinge obiectivele stabilite prin activități proiectate pe baza particularității și a intereselor elevilor. Așadar, Agenda cadrului didactic 2023-2024 e pregătită să te ajute în acest sens. Și are tot ce-i trebuie!

Agenda din această ediție este în format A5, pentru ca dumneavoastră să o puteți purta zilnic pe drumul școală-casă, fără a reprezenta o povară suplimentară; iar hârtia a fost atent selectată (mult mai groasă și mată decât hârtia clasică, 120gr pentru calendar și 90gr pentru celelalte foi) pentru a fi potrivită și în cazul în care doriți să scrieți cu stilou sau pix cu gel.

Agenda este structurată în 9 secțiuni:

 1. Calendar cu evidențierea vacanțelor, zilelor naționale și a sărbătorilor importante.
  - structura calendarului este realizată în așa fel încât să puteți nota zile de naștere, evenimente, date importante, etc.
 2. Orar.
 3. Structura anului școlar 2023 – 2024 pe baza ordinului emis de Ministerul Educației Naționale.
 4. Planificare săptămânală (secțiune în care vă puteți planifica activitățile zilnice de la clasă, organizată pe module).
  - această secțiune a fost concepută pentru a vă putea nota informații despre modul în care doriți să vă desfășurați activitatea de la clasă, eliminând astfel riscul de a omite anumite etape sau activități.
  - planificarea săptămânală a activității cu stabilirea obiectivelor pentru următoarea săptămână.
 5. Proiecte și activități.
  - planificarea proiectelor și a activităților dumneavoastră poate fi acum mai ușoară deoarece aici vă puteți nota data limită de finalizare a proiectului sau a activității, descrierea activității, sarcini de realizat cu data limită a fiecăreia și resursele de care aveți nevoie. De asemenea, aceste pagini ale agendei pot fi folosite și pentru a vă planifica realizarea sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit în cadrul comisiilor din care faceți parte.
 6. Ședințe cu părinții.
 7. Dezvoltare personală (notează cursurile pe care vrei să le urmezi pentru formare continuă și cărțile pe care iți propui să le citești).
 8. Pagini web utile (poți nota website-uri utile și datele de logare).
 9. Notițe

ACEST PRODUS NU SE PERSONALIZEAZĂ!

Produsul a fost creat de Prof. Înv. Primar și Preșcolar Amalia Cocora și vă veți putea bucura de el în cel mai scurt timp (termenul de livrare variază în funcție de modalitatea de plată selectată). Dacă apar decalaje, un membru al echipei noastre te va contacta telefonic să te anunțe cu privire la termenul de livrare. Imaginile sunt cu titlu de prezentare, elementele de compoziție din fotografie nu sunt pentru comercializare și nu sunt parte componentă a produsului final.

Recenzii

opinii

Fii primul care adaugi o recenzie la „Agenda cadrului didactic 2023-2024 [ALBASTRU]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button